PREZENTARE FRANCIZA BERNSCHUTZ&CO

1. Istoric.

-> Perceput ca un brand international, Bernschutz&Co Tea este un business local ,initiat incepand cu anul 2008 din dorinta de a face accesibila experienta ceaiului bun.

-> Bernschutz&Co Tea este primul  brand de ceai din Romania affordable premium, care a oferit pietei experienta rafinata si de cunoastere  a ceaiului la un nivel professional.

-> Bernschutz&Co Tea  este lider, a scris si scrie istoria pe piata de ceai din Romania, fiind primul brand  care a dus la un alt nivel experienta ceaiului, contribuind la educarea si cresterea pietei.

2. De ce franciza Bernschutz&Co?

-> Bernschutz&Co Tea este un brand premium cu notorietate, recunoscut si apreciat pentru cea mai buna selectie si varietate de ceaiuri, pentru know-howul si experienta transferatae consumatorilor. Suntem expertii, cei mai buni, cum spun clientii.

-> Brand premium perceput ca brand international – cu o imagine si perceptie foarte bune in privinta calitatii si profesionalismului; oamenii spun “mergi la Bernschutz&Co, au cele mai bune ceaiuri, cea mai cozy atmosfera, good vibe, nice people”.

-> Brand construit ca punct de destinatie cu rata de fidelizare a clientilor peste media pietei.

-> Investitie redusa comparative cu francize sau businessuri in categoria de HORECA, retail,, depinzand de dimensiunea locatiei; poate fi vorba de boutique axat pe vanzarea pentru acasa si to go sau poate fi vorba de o locatie cu boutique si salon.

3. In cadrul francizei oferim:

-> Dreptul de folosire a marcii si asistarea completa – identificarea celei mai bune locatii, amenajare dpdv comercial, realizarea tuturor materialelor, cataloage, sigle, dotarea spatiului cu marfa, training si transfer de know-how, strategia comerciala.

-> Dreptul de distributie in Horeca pe o arie care o stabilim in functie de locatie – oras, zona, etc.

-> Dreptul de a vinde si a reprezenta brandul in cadrul unor evenimente importante in linie cu pozitionarea brandului.

Pentru detalii, discutie si oferta personalizata  ne puteti contacta la corina@bernschutz.com sau telefon +40 75751215.