1. Bine ati venit pe site-ul nostru www.bernschutz.com

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui web site prezentate mai jos .Prin accesarea site-ului www.bernschutz.com utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in Romania.S.C NOVEMBER TIMES S.R.L în calitate de autor/proprietar/administrator al web site-ului www.bernschutz.com îsi rezerva dreptul de a schimba si actualiza în orice moment continutul acestui web site, precum si Termenii si Conditiile de Utilizare, fara nici un fel de notificare, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. 

Prin intermediul site-ului utilizatorul poate accesa informatii cu privire la produsele si serviciile oferite de S.C. NOVEMBER TIMES S.R.L. Utilizator este orice persoana fizica sau juridica care se inregistreaza pe site si care accepta conditiile si termeni de utilizare a site-ului . Toate materialele integrate in site sunt proprietatea intelectuala a S.C. NOVEMBER TIMES S.R.L.si nu pot fi reproduse sau copiate, sub sanctiunea legii.

2. Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.bernschutz.com.ro sunt disponibile doar in limita stocului. Preturile produselor prezentate pe www.bernschutz.com pot fi modificate fara o comunicare prealabila. Nu suntem raspunzatori catre utilizatorii site-ului si nici catre parti terte de prejudiciile pe care asemenea actiune il atrage. 

3. Securitate

Site-ul este furnizat de catre S.C. NOVEMBER TIMES SRL pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil" . S.C. NOVEMBER TIMES SRL. nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.bernschutz.com sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, S.C. NOVEMBER TIMES S.R.L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau www.bernschutz.com ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site.  Informatiile publicate corespund realitatii la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului. 
Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati întreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. În cazul în care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat S.C. NOVEMBER TIMES S.R.L pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou cont. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzând fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii în vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Cont client

Pentru a va crea un cont de utilizator pe site-ul www.bernschutz.com trebuie sa efectuati urmatorii pasi:
1. Accesati butonul " UTILIZATOR NOU ", din partea dreapta de sus a site-ului
2. Completati campurile afisate cu datele solicitate. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
3. Selectati butonul “Inregistrare” pentru finalizarea crearii contului.
4. De fiecare data cand vreti sa va logati accesati butonul " AUTENTIFICARE " din partea dreapta sus a site-ului si introduceti adresa de e-mail si parola pe care le-ati ales la crearea contului.

Conditii de utilizare

Vizitarea si plasarea comenzilor pe site-ul www.bernschutz.com implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a a acestui site. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile, nu veti accesa si nu veti folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui.

Cum comand?

Pentru a putea plasa o comanda pe site trebuie sa efectuati urmatorii pasi:

1. Alegeti produsul pe care doriti sa il achizitionati,

2. Selectati cantitatea dorita pentru fiecare produs, apoi apasati butonul “Adauga in cos”

3. Apasati butonul “Finalizati comanda” pentru a merge la pasul urmator.

4. Va inregistrati ( apoi doar va autentificati )

6. Confirmati modul de livrare al comenzii

7. La scurt timp dupa plasarea comenzii veti primi confirmarea comenzii dvs.

Procesarea si Livrarea comenzilor

Comenzile plasate pe site-ul www.bernschutz.com vor fi procesate si expediate in  urma  confirmarii.

Modalitati de plata

1. Se poate achita ramburs sau prin ordin de plata.

2. Valoarea cumparaturilor si a costurilor de transport pentru produsele livrate prin curier vor fi achitate in sistem ramburs, la ridicarea coletului.

3. Valoarea cumparaturilor achitata prin Ordin de Plata se face in contul SC NOVEMBER TIMES  SRL la BANCA TRANSILVANIA RO30BTRLRONCRT0521507201; costul transportului se va face la livrare. Copia ordinului de plata va fi trimisa prin mail la universitate@bernschutz.com  pentru confirmare si ulterior se va trimite coletul.

Livrare gratuita - transportul este gratuit in tara pentru toate comenzile in valoare de peste 300 lei sau daca produsele se ridica de la sediul SC NOVE,MBER TIMES S.R.L. din strada Ion Nistor nr 6, Bucuresti

Transport si livrare

Pentru ca produsele sa ajunga rapid si sigur la orice destinatie va punem la dispozitie urmatoarele  modalitati de livrare. Expedierea se face in 1-2 zile de la plasarea comenzii.

Modalitati de livrare

1. Livrare gratuita - transportul este gratuit pentru toate comenzile in valoare de peste 300 lei sau pentru cele care se ridica de la sediul SC NOVEMBER TIMES SRL din strada ION NISTOR nr 6, BUCURESTI

     •  livrarea se efectueaza in aproximativ 24-48 de ore de la predarea coletului la curier. 
     •  produsele vor fi trimise prin una din firmele de curierat partenere Fan Courier. In cazul in care adresa de destinatie nu se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat, costurile pentru kilometrii suplimentari vor fi calculate separat sau puteti opta pentru ridicarea coletului din cea mai apropiata agentie Fan Courier

2. Livrare prin Fan Courier - Tarif: 20 lei in Bucuresti sau 20 lei National in limita a 2kg

 •   livrarea se efectueaza in aproximativ 24-48 de ore de la predarea coletului la curier.

 •   Livrare prin Fan Courier - Tarif: 20 lei in Bucuresti sau 20 lei National in limita a 1kg. Pentru fiecare kg in plus se va percepe o taxa suplimentara de 10 lei/kg.