Cine este Bernschutz&Co. Comercianti de ceaiuri si cafele alese.

Brandul de ceai Bernschutz&Co  a fost  lansat oficial in anul 2008  in Bucuresti, prin  deschiderea primului boutique de ceai in  Centrul Vechi,  in str.Smardan 30. Datorita calitatii, know-howului impartasit, diversitatii extrem de specializate (peste 130 de tipuri de ceai) si atmosferei, a  devenit imediat un punct de destinatie pentru iubitorii de ceai si frumos.

Perceput ca un brand international, Bernschutz&Co este o initiativa locala 100%;  initiata din dorinta de a oferi Bucurestiului (si nu doar), experinta celui mai bun ceai la pret accesibil  intr-o atmosfera in care jocul decorului, stilul, cunoasterea, aromele si atentia pentru client te conving sa ramai si sa fii parte din  povestea Bernschutz&Co.

Viziunea noastra.

-> Bernschutz&Co este maestrul ceaiurilor. Este cel mai bun ceai vrac in categoria premium, cel care impartaseste cunoasterea  sa  iubitorilor de ceai.
-> Bernschutz&Co s-a pozitionat inca de la inceput ca un brand care ofera mai mult pentru mai putin, pentru ca experienta ceaiului bun sa devina accesibila.
-> Bernschutz&Co  a scris si scrie istoria pe piata de ceai din Romania, fiind primul brand  care a dus la un alt nivel experienta ceaiului, contribuind la educarea si cresterea pietei.
-> Bernschutz&Co  este ceaiul care sustine si imputerniceste cultura si cunoasterea, fiind prezent continuu la evenimente de gen.
-> Relatia pe care Bernschutz&Co o are cu clientii este o relatie de recunostiinta si respect, care de multe ori se transfoma in prietenie.

Cum ne vad clientii?

-> „Cel mai frumos magazin de ceai pe care l-am vazut!”

-> „ Nu deschideti si la noi in tara ?”

In acest moment exista doua magazine ceainarii Bernschutz&Co, Bucuresti si numeroase puburi, cafenele, baruri, restaurante si librarii cu care colaboram.